ПЛАНОВЕТЕ за изграждане на страничен небостъргач с дължина 106 мили

...
ПЛАНОВЕТЕ за изграждане на страничен небостъргач с дължина 106 мили
Коментари Харесай

Унижение за Саудитска Арабия като £1 ТРИЛИОН Страничен небостъргач с дължина 106 мили Линията се свива до само 1% от планирания размер

ПЛАНОВЕТЕ за създаване на непряк небостъргач с дължина 106 благи и трансформиране на стопанската система на Саудитска Арабия бяха фрапантно понижени.

Линията трябваше да бъде дом на 1,5 милиона поданици до края на десетилетието, само че в този момент ще подслони 300 000 и ще се простира на мижавите 2,4 км.

Саудитският престолонаследник принц Мохамед бин Салман Ал Градът на Саудитска Арабия в пустинята за £1 трилион беше обещан да бъде „ цивилизационна гражданска война “.

Това беше перлата в короната на Визия 2030 на саудитското държавно управление – стратегия, стартирана за увеличение на диверсификацията в икономическо, обществено и културно отношение през линия с визията на престолонаследника.

С умопомрачителните препоръчани размери - 106 благи дължина и 200 метра широчина - линията трябваше да " освети различните способи на живот ", съгласно престолонаследника.

Структурата трябваше да бъде основана от огледално стъкло в провинция Табук, обърната към Египет през Червено море.

Вътре в ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР