Плановете за изграждане на най-високия небостъргач в Съединените щати се

...
Плановете за изграждане на най-високия небостъргач в Съединените щати се
Коментари Харесай

Плановете за най-високата сграда в САЩ са в ход — нейното местоположение може да ви изненада

Плановете за създаване на най-високия небостъргач в Съединените щати се оформят в един необикновен метрополис: Оклахома Сити.

Разработчиците в компания за недвижими парцели поправят към този момент амбициозните проекти за създаване на Boardwalk в Bricktown tower с няколкостотин фута, с цел да създадат постройката да доближи 1907 фута височина — което ще я направи най-високата в страната, Oklahoma City Free Съобщено от пресата.

„ Символичната височина е в чест на годината, в която Оклахома беше призната за 46-ия щат на Съединените щати “, се споделя в изказване на Matteson Capital.

Първоначалното заявление на компанията включваше най-високата от четирите кули на постройката, достигаща 1750 фута, което би я направило втората най-висока постройка в страната след Кулата на свободата в Манхатън.

Matteson Capital съобщи в понеделник, че има намерение да изиска отклоняване от градския съвет за зониране за построяването на големия план. Ако бъде утвърдена, структурата ще бъде петата по височина в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР