Плановете са, за да се провалят! Именно това се случи

...
Плановете са, за да се провалят! Именно това се случи
Коментари Харесай

Плановете им се провалиха, но те все пак се събраха: Рабухчиев и гаджето - заедно на студа

Плановете са, с цел да се провалят! Именно това се случи в живота на една от звездите на третия сезон на " Игри на волята " Георги Рабухчиев. Големите проекти на Горилата, които показа в изявление с нас, бяха още по коледните празници да е с обичаната си и то на " нейна територия " - в Катар.

Но очевидно ориста е била на друго мнение, тъй като нито за празниците Рабухчиев отпътува за емирството, нито в този момент е там. По-важно обаче е друго - той и Катя се събраха:

Виж още: Стела смъкна картите! Влогъртата разяснява хейта и призна за съществени персонални проблеми

Стоп фрагментът е от стори в профила на Катя, в което виждаме по какъв начин на риалити героя му се постанова да чисти сняг от колата при температура от минус пет градуса. И то единствено по спортен екип. 

Сторито е споделено и в профила на Горилата, който отбелязва, че в Катар такива неща няма. Е, няма, само че в дни като днешния бихме предпочели катарските жеги. 

Виж още: Скандално и безсрамно! Вели Отвертката се разноски без сутиен в мол, консуматори я унищожиха

Катя, приятелката на Рабухчиев, се занимава с физиотерапия, кинезитерапия, както и с самостоятелни тренировки. Именно около спорта се срещат с Рабухчиев. Двамата работят в един и същи фитнес.

Изображение: https://www.instagram.com/gorilla_rabuhchiev/
https://www.instagram.com/katie.nikolova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР