Плановете, предложени от крал Чарлз за построяване на 2500 къщи

...
Плановете, предложени от крал Чарлз за построяване на 2500 къщи
Коментари Харесай

Крал Чарлз се забърка в спор относно план за построяване на 2500 къщи, които ще „погълнат исторически села“

Плановете, препоръчани от крал Чарлз за изграждане на 2500 къщи върху земеделска земя покрай исторически пазарен град, бяха опровергани от локалните поданици.

Жителите на и покрай Faversham, Кент, споделят, че схемите „ ще обхванат исторически села “ и ще трансфорат града в „ градска маса “. Плановете, които бяха оповестени за първи път, когато кралят, като тогавашния херцог на Корнуол, управляваше херцогството през 2018 година, се стремят да построят 120 жилища всяка година за интервал от 20 години.

Заявление за единодушие за първичните 261 жилища бяха показани на локалния съвет през декември предходната година, което провокира отвращение измежду локалните поданици, които настояват, че градът няма инфраструктурата, която да поддържа такова развиване. Някои локални поданици настояват, че предложенията ще окажат негативно влияние върху локалната среда и ще опонират на любовта на монарха към естествения свят, до момента в който други споделят, че ще усилят трафика и замърсяването на въздуха.

К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР