Плановете на САЩ да разработват ядрено оръжие, в това число

...
Плановете на САЩ да разработват ядрено оръжие, в това число
Коментари Харесай

Северна Корея: Продължаваме с ракетите

Плановете на Съединени американски щати да създават нуклеарно оръжие, включително тактически бойни глави със заряди с дребна мощ, упоменати в новата нуклеарна теория на Вашингтон, както и изказванията за допустима приложимост на нуклеарно оръжие при положение на неядрено нахлуване приказват за това, че американският президент Доналд Тръмп "търси нуклеарна война ".

Това се споделя в представена от севернокорейската организация КЦТА позиция, съобщи ТАСС.

В изказването, което е на Института по въпросите на Съединени американски щати към министерството на външните работи на Северна Корея, Съединени американски щати са наречени "престъпна нуклеарна страна ", станала единствената страна в света, която е употребила нуклеарно оръжие и е "изсипала нуклеарна злополука на главите на няколкостотин хиляди души " в Хирошима и Нагасаки.

Според Пхенян - Вашингтон се придържа към неотклонна политика "на реализиране на своя самолюбив план за международно владичество на основата на цялостно нуклеарно предимство ".



Това, както декларира създателят на коментара, удостоверява справедливостта в метода на Пхенян да създава лично нуклеарно оръжие, с цел да подсигурява националната си сигурност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР