Плановете на Съединените щати да изолират Русия в света се

...
Плановете на Съединените щати да изолират Русия в света се
Коментари Харесай

Захарова: САЩ се опитват с чужди ръце да правят дребни гадости на Русия

Плановете на Съединените щати да изолират Русия в света се провалиха и това е повода за опитите на Съединени американски щати благодарение на трети страни да я прилепят в листата на страните, спонсориращи тероризма. Това съобщи в неделя формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в ефира на предаването „ Неделя вечер с Владимир Соловьов “ по телевизионния канал „ Россия-1 “.

" Те реализират тази концепция [за опцията за включване на Руската федерация в подобен списък] с нечии непознати ръце. В интерес на истината, балтийските страни към този момент са говорили по тази тематика. Но това не е единственото, което се случва толкоз вълнообразно “, сподели дипломатът, представен от ТАСС.

Тя акцентира, че оповестената от Запада „ изолираност на Русия “ не се е случила, както и премахването на съветската просвета, съветската история. " Това не се случи. Светът пропусна около ушите си всичко, което се сподели от Вашингтон. Западът се изолира от страната ни и тогава беше включен проект Б - т.е. да се вършат дребни мръсотии, на всички места, където е допустимо. Най-вече посредством непознати ръце ", изясни формалният представител на съветското външно министерство.

Захарова акцентира, че Съединени американски щати в това отношение избират да работят посредством така наречен млади европейци, които са „ подготвени на всичко, тъй като са директни маши - поддръжници на Запада “. Според нея управляващите на страните в Източна Европа не съставляват " елита, който носи отговорност за техните стъпки ", от което Вашингтон се възползва.

Тя обърна внимание и на обстоятелството, че Москва е дала на Вашингтон ясни пояснения за последствията от възможното включване на Русия в листата на страните, спонсориращи тероризма от Съединени американски щати.

" Ако към момента не са не запомнили да четат, тогава евентуално схващат. Говорихме за това - и освен устно, само че и публикувахме тези мнения в писмена форма и даже преведени на британски. Следователно тук, несъмнено, въпросът е до равнището на тези хора, с които си имаме работа. Но всичко това е неведнъж казано ", приключи тя.

Саеймът на Латвия одобри в четвъртък изказване, в което признава дейностите на съветските военни в Украйна за тероризъм, " а Русия за страна, спонсорираща тероризма ". Парламентът също прикани страните от Европейски Съюз неотложно да спрат издаването на визи за руснаци. Захарова, разяснявайки тази стъпка на Рига, сподели, че решението на латвийските законодатели се основава на животинска ксенофобия и зад него не стои никаква фактура. По-рано Украйна се обърна към Съединени американски щати с апел да включат Руската федерация в листата на спонсорите на тероризма. Подобни оферти бяха направени и от редица членове на Конгреса на Съединени американски щати.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР