Плановете на правителството на Обединеното кралство да започне масова продажба

...
Плановете на правителството на Обединеното кралство да започне масова продажба
Коментари Харесай

Продажбата на акции на NatWest поставена под съмнение от изборите в Обединеното кралство през юли

Плановете на държавното управление на Обединеното кралство да стартира всеобща продажба на акции на NatWest на обществеността бяха сложени под подозрение от по-ранните от предстоящото общи избори.

Риши Сунак, министър-председателят на Обединеното кралство, в сряда свика избори за 4 юли, с което сложи началото на интервал на „ нараснала сензитивност “, по време на който държавното управление и държавните чиновници би трябвало да бъдат деликатни при вземането на решения, които биха могли да обиден предизборната акция.

Ходът евентуално ще попречи на Министерството на финансите да стартира дълго чакана продажба на акции на дребно на подкрепяната от държавното управление банка, която беше избавена от последното лейбъристко държавно управление със избавителен пакет от £46 милиарда разгара на финансовата рецесия.

Канцлерът Джеръми Хънт даде обещание да стартира всеобщата акция още това лято като част от устрема за основаване на „ ново потомство вложители на дребно “ преди предстоящите общи избори през есента.

С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР