Плановете на Лора Крумова да се върне на екран съвсем

...
Плановете на Лора Крумова да се върне на екран съвсем
Коментари Харесай

Лора Крумова напусна телевизията! Стана даскалка

Плановете на Лора Крумова да се върне на екран напълно пропаднали, издават нейни сътрудници от Нова телевизия, разбра HotArena.

Рейтингът на предаването „ Събуди се “, което тя водеше, преди да излезе по майчинство, бил приемлив и без нейното наличие на екран, по тази причина управлението тихомълком я отстранило, писа „ Ретро “.

За Крумова нямало място и в конкурентната Би Ти Ви, откъдето в миналото започва нейната тв кариера, макар мощните й връзки там. Затова тя се принудила да направи завой в кариерата си, с цел да има въпреки всичко някакви приходи.

Лора се отдала напълно на преподавателска активност във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, което е един от частните университети в столицата. Там Крумова щяла да води магистърска стратегия по публицистика, като към този момент провеждала асортимент на студенти взаимно с близката си другарка и колежка Галя Щърбева.

На помощ щели да им се притекат и редица известни тв лица, които щели да изнасят лекции на определените за специалността.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР