Плановете на британския премиер да преговаря с ЕС относно условията

...
Плановете на британския премиер да преговаря с ЕС относно условията
Коментари Харесай

Корбин призова за референдум за плановете на Джонсън за брекзит

Плановете на английския министър председател да договаря с Европейски Съюз по отношение на изискванията на новата договорка за брекзит би трябвало да бъдат сложени на всеобщо гласоподаване, съобщи английският водач на опозицията Джеръми Корбин.

" Премиерът заявява, че има тактика, само че не ни споделя от какво се състои. Той даже не може да каже на Европейския съюз за това. Всъщност той няма нищо. Ако има проект, тогава би трябвало да го показа на хората - на референдум или по време на общи избори ", сподели Корбин.
Парламентът в Лондон зачерта разновидността " Брекзит без договорка " Борис Джонсън изиска предварителни избори
Той приказва в Народното събрание, откакто Борис Джонсън сложи въпроса за предварителните парламентарни избори на 15 октомври.

В края на август Джонсън предложения водачите на Европейски Съюз да променят текста на съглашението, премахвайки от него наредбите за границата с Ирландия, което не провокира възторг в Брюксел.
Борис Джонсън внесе искане за предварителни избори на 15 октомври Той претърпя следващо отчаяние в задачата да осъществя брекзит
Германският канцлер Ангела Меркел даде на Англия 30 дни, с цел да приготви нови оферти за брекзит. Оттогава, макар продължаващите изказвания на Джонсън, че " договарянията с Брюксел не престават ", не са показани доказателства, че държавното управление е създало съответни оферти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР