Плановете му обаче се объркват още от самото начало, тъй

...
Плановете му обаче се объркват още от самото начало, тъй
Коментари Харесай

Млад британец дойде на Слънчака, за да се забавлява, но си намери майстора

Плановете му обаче се объркват още през цялото време, защото напълно изненадващо се влюбва в една българка, при все, че преди този момент е прекарал през леглото си много дами.

Единствената цел на Мейсън и компанията му е да се забавляват и да из*укат колкото се може повече дами, освен това от разнообразни националности. Той залага най-много на зрели дами и задгранични хубавици.

 

За задачата си е подготвил 20 презерватива, а приятелите му го подиграват, че възнамерява да спи с по две дами на ден. Мейсън в един миг си дава сметка, че е малко евентуално да реализира проекта си за 20 чу*ания, само че не знае какво да чака от това място.

 

Грижи се добре за външния си тип и това не остава неусетно от дамите. Мейсън среща българка, с която се забавлява и се целува край басейна.

Въпреки това, момичето е насила да напусне стаята му на сутринта, тъй като би трябвало да се върне у дома.

 

Мейсън продължава да се среща с други дами, само че сърцето му копнее за нашенката. Приятелите му го подиграват, че се е влюбил в дамата от курортния романс. Дори е подготвен да последва нашенката, където тя пожелае, защото я счита за ангел.

Източник: pochivka.blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР