Плановете им са преди да стигнат до София да минат

...
Плановете им са преди да стигнат до София да минат
Коментари Харесай

Нощните Вълци Отново Идват В България!

Плановете им са преди да стигнат до София да минат през Руенския манастир, Кюстендил и Скрино. На 6 юли рокерите ще поемат към Сърбия.

" Вълците " ще положат цветя и венци пред паметника на Цар Освободител, паметника на Неизвестния боец и пред монумента на Съветската войска. След това участниците в мотошествието ще дадат конференция, на която ще опишат за задачите и дилемите на пробега. Вечерта се планува концерт пред монумента на Съветската войска.

" Сериите мотоциклетни и автомобилни маршове " Славянски свят " се организират към този момент над 10 години и са ориентирани към обединяването на славянските нации, развиването на институтите на публичната дипломация, популяризацията на славянската просвета, пропагандата на християнските и общочовешките полезности на Славянския свят.

Проектът включва симетрични многокилометрови пробези и поклонничество в Русия и славянските страни: Русия, Сърбия, Беларус, Словакия, Словения, Македония, Република Сръбска, Черна Гора, България и други. Пробезите имат за цел развиването на добросъседски връзки сред жителите на страните от Европа ", напомнят от съветското посолство.

От там прецизират, че в планирането и организацията на мероприятията на мотомарша оказват поддръжка Министерството на външните работи на Русия, посолствата на Русия в чужбина, представителствата на Россътрудничество, държавното управление на Москва.

Маршрутите на плана се възнамеряват в тясно съдействие с Поклонническия център на Московския Патриархат и братята от Свято-Троицката Сергиева Лавра, както и с поддръжката на огромен брой публични организации от страните на Славянския свят.

" Проектът се реализира с помощта на грант от Президента на Руската Федерация за развиване на гражданското общество, възложен от Фондацията за президентски грантове ", допълват от задачата на Москва.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР