Пресичане на канали: Facebook и TikTok се обединяват с полицията, за да разбият контрабандистите на хора

...
Планове за настаняване на търсещи убежище в палаткиMeta, която притежава
Коментари Харесай

Планове за настаняване на търсещи убежище в палатки

Meta, която притежава Facebook и Instagram, както и TikTok и X, официално известни като Twitter, има всички са се присъединили към плановете, каза Даунинг стрийт.

Шофьор на микробус беше осъден на затвор, след като се опитал да вкара нелегално деца на възраст една година в Обединеното кралство

< p>Това идва на фона на продължаващите спорове относно плановете за настаняване на търсещи убежище на шлепа Bibby Stockholm.

Г-н Сунак каза: „За да спрем лодките, трябва да се справим с бизнес модела на подлите контрабандисти на хора при източника.

„Това означава пресичане на опитите им да примамят хората да извършват тези незаконни пресичания и да печелят от излагането на живот на риск.

„Този ​​нов ангажимент от страна на технологичните фирми ще ни накара да удвоим нашите усилия за отвръщане на удара срещу тези престъпници, като работим заедно, за да спрем подлата им търговия."

Прочетете повече:
Лордовете се оттеглят от правителствените планове за спиране на малки лодки
Близо 300 деца са загинали или изчезнали при пресичане на Средиземно море

Лейбъристите казаха, че действието е било „твърде малко, твърде късно“, а либералдемократите казаха, че се равнява на „бърникане по ръбовете“.

Започвайки „седмица на малките лодки“ на свързани съобщения, номер 10 каза, че „наследеното“ изоставане от молби за убежище, подадени преди края на юни 2022 г., е намаляло с една трета от декември.

Но лейбъристите твърдят, че ще отнеме до 2036 г., за да изчисти съществуващото изоставане за премахване на неуспешни търсещи убежище, като според последните данни близо 40 000 души очакват отстраняване.

Министърът на вътрешните работи в сянка Ивет Купър каза, че е „просто заблуда“ консерваторите да „се хвалят с напредък в справянето с хаоса с убежището на торите“.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР