Планирате основен ремонт на дома или просто искате да освежите

...
Планирате основен ремонт на дома или просто искате да освежите
Коментари Харесай

12 невероятни идеи: Как да създадете стилен интериор?

Планирате главен ремонт на дома или просто желаете да освежите интериора? Нашата селекция ще помогне за ярки хрумвания!

Слънчева светлина (в цвят жълто)

Жълтото решително се държи на гребена на модерната вълна, която, за благополучие, доближи до интериора. Този жизнеутвърждаващ колорит ще освежи дома ви и ще внесе безоблачен лъч даже и в най-мрачния ден.

Колкото по-просто, толкоз по-добре

Вечният скандинавски жанр е допълнен с избелващи нюанси като розово и аква. Без струпване и непотребни елементи, тъй като мотото на стила е колкото по-просто, толкоз по-добре!

Много - не доста

И тук, в противен случай, максимализмът отива към пропастта. Бунт от цветове, най-немислимите комбинации от шарки, вътрешна джунгла от стайни растения. Златото укрепва чувството за разкош и изисканост.

Красотата в пастелите

Пастелната палитра се уголемява с по-смели и по-ярки нюанси. Комбинирайте ги и ги смесете – да вземем за пример в гнездо от цветни диванни възглавници. Матовата керамика е в съвършена естетика с пастелите.

Африкански усет

Елегантните плетени мебели ще украсят интериора в африкански жанр. Текстурирани повърхности, варова багра, неутрални тонове. И не забравяйте няколко меки пухени покривала!

Полет на фантазията

Пеперудите украсяват стени и текстил през всички сезони, само че в този момент хубостта им свети по нов метод - в златист модел върху ослепителен кондензиран декор с цвета на някой от скъпоценните камъни.

Ярко зелено

Придайте на кухненските стени и жилища неразделната мощ на зеленото и декорирайте останалата част от стаята в спокойни, само че не скучни цветове, подкрепяйки цялостния облик с дървени мебели и аксесоари.
5 хрумвания за образуване на пространството в дребната кухня
Кухненският тил освен защищава стените от замърсяване. В взаимозависимост от дизайнерското решение може да се трансформира в интериорен акцен...
Прочети повече
Хотелска стая

Вие също ли спите най-добре в хотели? Елегантният дизайнерски интериор на мини-хотелска стая е това, от което се нуждаете за спалня. В леглото откъм главата сложете, спално долни дрехи и декоративни възглавници, покрийте крайници на леглото с няколко сгънати покривала.

Ретро претекстове

Рамковите мебели набират известност по причина: наподобяват преференциално в плътно пространство, тъй като основават чувство за шир. Съчетайте го с оранжеви нюанси и върнете духа на 70-те години на предишния век.

Таванско помещение
Топ трендове в интериора на първокласните парцели за 2022 година
Интересни трендове и промени през годините има освен в модата, само че и в доста други сфери на нашия живот. За множеството от тях важи макс...
Прочети повече
Монохромните повърхности са идеалното решение за интериор в жанр лофт: състарено дърво, кафява кожа, железни елементи, боядисани подови дъски... Стайните растения и аксесоари в непоколебим ред основават разумен, добре уравновесен облик.

Уютен скандинавски жанр

Белият цвят, който доминира в скандинавския интериор, основава чувство за мраз и индиферентност. Но кафявият дървен скрин прави атмосферата по-топла и домашна.

Стилна неокласика

Пиано, което е скъпо като спомен, не би трябвало да се изхвърля след ремонт. В неокласически интериор наподобява хармонично, съставяйки винтидж с кафяв фотьойл.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР