Планираното прекъсване на електрозахранването на ВиК Добрич и ВиК Шумен

...
Планираното прекъсване на електрозахранването на ВиК Добрич и ВиК Шумен
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО с готовност да отмени спирането на електрозахранването на ВиК Добрич и ВиК Шумен

Планираното спиране на електрозахранването на ВиК Добрич и ВиК Шумен ще бъдe анулирано при цялостно погашение на отговорностите на двете сдружения към ЕНЕРГО-ПРО. Компанията разчита на Министерството на районното развиване и благоустройството за уговорката да покрие в период отговорностите за употребявана електрическа енергия в размер на 10,5 млн. лв. посредством „ Български ВиК холдинг “. Обявеното през вчерашния ден планувано спиране на електрозахранването е последна мярка, подхваната с единствената цел да се ограничи струпване на още по-големи дължими суми, както и да се отбрани ползата на всички останали постоянни клиенти, и ще се извърши по авансово оповестения график, започващ от 29.09.2020г.

ЕНЕРГО-ПРО се стреми да е лоялно и постоянно демонстрира схващане към усложненията на своите клиенти. В случая с  други обществено виновни институции, каквито са сдруженията от ВиК бранша, главната цел е постигането на договорености посредством двустранни договаряния. Такива са провеждани през годините и ЕНЕРГО-ПРО е предписание многократни взаимни отстъпки за запазването на положителния звук и взаимоотношения. Ръководството на електроснабдителното сдружение мощно се надява този път, след намесата на принципала Министерство на регионалното развитие, казусът с изплащането на насъбраните задължения да бъде позволен, с цел да може да продължи обикновено да извършва своите оперативни действия според лицензионните си отговорности.

 

*публикация

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР