Планирано е и вътрешно законодателство, което ще бъде прокарано бързо

...
Планирано е и вътрешно законодателство, което ще бъде прокарано бързо
Коментари Харесай

Гледайте как Джеймс Клевърли говори след пристигането си в Руанда, за да подпише нов договор за предоставяне на убежище

Планирано е и вътрешно законодателство, което ще бъде прокарано бързо през Народното събрание, с цел да се удостовери, че Руанда е безвредна дестинация за търсещите леговище лица, които идват във Англия.

Г-н Cleverly се срещна със своя сътрудник Винсент Бирута, с цел да подпише контракта и да разиска основните последващи стъпки по по този начин нареченото партньорство за миграция и икономическо развиване.

Той посети и мемориала на геноцида в Кигали на Вторник сутринта, по време на първото му задгранично посещаване като министър на вътрешните работи.

Министрите се надяват, че усъвършенстваното съглашение, дружно със законодателството за „ изключителни обстановки “ вкъщи, ще се оправи с проблемите, които накараха най-висшият съд на Обединеното кралство да реши схемата в Руанда за противозаконна.

„ Ние сме наясно, че Руанда е безвредна страна и работим с темпове, с цел да продължим напред с това партньорство, с цел да спрем лодките и да спасим животи “, сподели господин Клевърли преди идването си.

“ >...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР