Планирането за пенсиониране изисква да направите редица избори. Трябва да

...
Планирането за пенсиониране изисква да направите редица избори. Трябва да
Коментари Харесай

Трябва ли да използвате златен IRA за пенсионно планиране?

Планирането за пенсиониране изисква да извършите редица избори. Трябва да разберете какъв брой пари ще ви трябват, когато приключите работа, и по какъв начин да стигнете до там.

Има доста благоприятни условия за икономисване за пенсиониране, само че една по-малко известна алтернатива е златна IRA. Това средство съчетава данъчните преимущества на самостоятелната пенсионна сметка с капиталовата мощ на благородните метали.

Интересувате ли се да употребявате златен IRA, с цел да планирате пенсионирането си? Започнете през днешния ден.

Трябва ли да употребявате златен IRA за обмисляне на пенсиониране?

Златният IRA може да бъде превъзходен избор за пенсионери. Ето някои от преимуществата на потреблението на златен IRA като част от процеса на обмисляне на пенсионирането ви.

Защита от инфлация

Това е значимо преимущество сега, тъй като инфлацията е висока, а златото обезпечава ефикасен хедж против инфлацията. Цената на златото има наклонност да се наблюдава дружно с инфлацията, тъй че няма да губите покупателна дарба.

Това не значи, че всичките ви пари би трябвало да бъдат вложени в злато; има други вложения, които ще ви дадат повече евентуален напредък. Тези варианти обаче идват и с огромен риск. Златото крие по-малък риск и към момента ви оказва помощ да отбраните парите си.

Започнете своето странствуване за вложение в злато тъкмо в този момент.

Данъчни преимущества

Както всяка друга самостоятелна пенсионна сметка, златен IRA има данъчни преимущества. С елементарна IRA вие влагате парите си във вашата IRA, преди да бъдат обложени с налог. Вие избирате вложения, които смятате, че имат смисъл и парите порастват с времето. В последна сметка при пенсиониране взимате разпространяване, което се полза с налог като естествен приход.

С IRA за злато парите се влагат във физическо злато, а не в акции и облигации, само че също така работи по същия метод: парите се влагат в злато преди облагане с налози и по-късно получавате разпръсквания когато навършите пенсионна възраст.

Това е преимущество заради няколко аргументи. Първо, вие се облагате единствено един път, до момента в който нормално би трябвало да плащате налог върху прихода, когато печелите пари, и по-късно налог върху финансовата облага, когато извадите парите от инвестицията. Второ, може да сте в по-ниска данъчна група, когато се пенсионирате, тъй че в последна сметка може да плащате по-ниска ставка върху парите.

Диверсификация

Златото обезпечава добра диверсификация за пенсионираните вложители. Ако по-голямата част от парите ви ще бъдат вложени в акции и облигации, прибавянето на злато към портфолиото ви ви дава различен тип актив и пази най-малко част от вашето благосъстояние, в случай че пазарът претърпи спад.

Материални активи < /h3>

За разлика от акциите и облигациите, физическото злато е веществен актив. Други варианти за вложение са просто показване на дялове в компания – компания, която на доктрина може да банкрутира, причинявайки загуба на парите ви.

Потенциални дефекти на IRA със злато

Въпреки че златната IRA може да бъде чудесна част от вашия пенсионен проект, има няколко неща, които би трябвало да запомните. Първо, парите, вложени в IRA, не могат да бъдат изтеглени, до момента в който не достигнете 59,5 години. Ако се опитате да изтеглите пари преди този момент, ще би трябвало да платите солидна санкция.

Също по този начин е значимо да запомните, че въпреки златото да е по-сигурно от някои други активи, евентуално няма да постигнете огромни облаги със злато. Така че, в случай че имате огромни проекти за пенсиониране, може да няма смисъл да паркирате всичките си пари в златна IRA.

Вземете безвъзмезден информативен пакет за вложение в злато.

The последна сметка

Златната IRA може да бъде добър избор за пенсионери. Той съчетава преимуществата на самостоятелната пенсионна сметка с всички преимущества на вложението в злато. Вашите пари се влагат без налози заради разпоредбите на IRA, до момента в който златото работи като хедж против инфлацията и ви дава веществен актив, който да държите.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР