Планирането обновяване, освежаване или директна подмяна на играчи в Байерн

...
Планирането обновяване, освежаване или директна подмяна на играчи в Байерн
Коментари Харесай

Хьонес стресна играчите, даде им 3-4 месеца

Планирането възобновяване, ободряване или директна замяна на играчи в Байерн (Мюнхен) зависи от представянето на всеки футболист през идващите няколко месеца, предизвести президентът на клуба Ули Хьонес.

" Трябва да се изясни на футболистите, че те са подложени на напън през последните месеци и този напън ще продължи през идващите 3-4 месеца”, добави Хьонес и натърти, че те държат сами в ръцете си отговора на въпроса на кого ще се разчита и на кого - не.

Има доста спекулации в медиите за това кой ще остане и кой ще си тръгне от съблекалнята на немския първенец, като някои медии показват, че на ветераните Франк Рибери (35), Ариен Робен (34) и Рафиня (33) договорите няма да бъдат възобновени.

Световният първенец с Франция Бенжамен Павар е един от предстоящите нови попълнения на отбора от Щутгарт, само че през лятото на 2019-а година.

Отборът е в серия от шест следващи трофеи в Германия, само че през този сезон не се показва по никакъв начин безапелационно. Поражението през миналия уикенд от Борусия (Дортмунд) го остави на 5-о място, на 7 точки от водача, само че и започва процеси за възобновяване на отбора.

Междувременно Франк Рибери се извинил на френския ефирен публицист, който удари три пъти и по-късно блъсна в гърдите след мача с Борусия. Двамата са се срещнали в Мюнхен в сряда в наличието на Ули Хьонес и на спортния шеф Хасан Салихамиджич. Според медиите Карл-Хайнц Румениге - ръководител на Борда на клуба, е бил гневен от случката и е разпоредил да се тушира по най-бързия метод, с цел да не въздейства на имиджа на клуба.

Franck Ribéry publicly apologises to Patrick Guillou in a recorded video: 'I was very emotional after the game. What I did was wrong. I said sorry to Patrick and his family and hope the matter is now over' pic.twitter.com/8IlM3iergq
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) November 15, 2018
Инцидентът коства на Рибери премията “Бамби”, която трябваше да му бъде присъдена дружно с Робен като самопризнание за изобретателната им игра в Бундеслигата. " Ние като медия не одобряваме сходно отношение към други сътрудници от медии. Така че премията няма да му бъде присъдена, разясняват представители на Hubert Burda Media.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР