Планирането на дома и разработването на проект на дизайна до

...
Планирането на дома и разработването на проект на дизайна до
Коментари Харесай

Полезно: 7 приложения, с които лесно ще декорирате дома си

Планирането на дома и създаването на план на дизайна до скоро беше задача, посилна единствено на експерти. Всичко се промени с появяването на допълнената действителност. Нейната хубост е в това, че трансформира възприемането на съществуващите неща без каквито и да е действителни промени.

Днес ще ви предложим няколко приложения, които са се потвърдили като положителни помощници, в случай че желаете да боядисате стените, да подберете мебели, да планирате пространствата и така нататък

1. Ikea Place (iOS и Android)



Това приложение при стартирането си се характеризираше с доста реклами, защото беше едно от първите, които употребяват платформата Apple ARKit на iPhone. И в този момент е по този начин, само че рекламните обявления не ви пречат сполучливо да тествате дизайни.

За задачата е належащо да се разноските за 10-ина секунди из дома си, с цел да може камерата да „ види “ стаите и пода. След това изберете виртуална мебел – да вземем за пример стол, диван, легло, бюро и долап. Поставете го мечтаното място.

Предметите ще се виждат там, където сте ги сложили. Необходимо е да ходите из стаята и да разглеждате по какъв начин се получава от разнообразни ъгли.

2. Housecraft (iOS)



Това приложение доста наподобява на Ikea Place, само че то е предопределено най-вече за това да видите по какъв начин ще наподобява стаята с куп нови мебели. За страдание, показаните в приложението мебели не се продават.

3. DecoratOR (iOS)



Следващото приложение от компанията, която се занимава с произвеждане на тапети Graham & Brown, разрешава да покриете стените вкъщи с виртуални тапети благодарение на допълнена действителност.

Необходимо е да се разноските с телефона из стаята. Да калибрирате камерата, след което да посочите къде са ъглите на избрана стена. Този развой лишава няколко секунди. След това може да започнете да „ лепите “ тапети.

4. Dulux Visualizer (iOS и Android)



Компанията Paint Dulux неотдавно пусна приложение Visualizer AR, което е предопределено за „ цифрово боядисване на стени “ в режим действително време. Приложението работи много бързо и изумително качествено. Наприме може да видите какви ще бъдат стените и по какъв начин ще наподобяват действителните мебели пред тях.

Приложението разрешава да „ боядисвате “ и фасадата на постройката.

5. Paint Tester (iOS и Android)



Алтернатива на Dulux е Paint Tester. Безплатната версия предлага боядисване на стени и изцяло сполучливо се оправя с процеса на слагане на багра, изключвайки от „ платното “ тв приемника, мебелите и килима.

Как да удължим работата на батерията на телефона8 стъпки към безгрижието

6. Lumos (iOS)



Как слънчевата светлина попада в стаята е познание, което оказва помощ вярно да разположите мебелите и растенията. Идеята е оптимално да се употребява пространството. За тази цел на помощ идва Lumos. Необходимо е да пуснете приложението и то ще „ види “ вашето географско местонахождение. След това ще пусне програмна реплика по какъв начин лъчите влизат през прозореца през целия ден.

7. MagicPlan (iOS и Android)



Това е едно от няколко приложения за смарт телефони, които употребяват допълнена действителност за премерване на размерите на помещението и основаването на плавировка.

Необходимо е да разгледате своята стая през камерата и да „ съобщите “ на приложнеието къде са ситуирани ъглите. След това се основава пробна планировка на помещението, в която може да се прибавят порти, прозорци, мебели, шкафове, уреди и др.  / profit.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР