Планираната легализация на канабиса в Германия разделя общественото мнение на

...
Планираната легализация на канабиса в Германия разделя общественото мнение на
Коментари Харесай

Германците са разделени относно легализацията на канабиса

Планираната заверка на канабиса в Германия разделя публичното мнение на две равни елементи съгласно ново допитване, осведоми ДПА.

Социологическото изследване е направено за вестник " Аугсбургер Алгемайне " и беше оповестено през днешния ден. То демонстрира, че 43 на 100 поддържат плануваната заверка. Същата съразмерност отхвърля проектите.

Това е проблем, който внезапно разделя поколенията, като две трети от 18-29-годишните поддържат легализацията, а две трети от тези над 65 години са срещу или не са решили.

Новата ръководеща коалиция сред Социалдемократическата партия, Зелените и Свободната демократическа партия възнамерява " следено разпределяне на канабис на възрастни за консумация в лицензирани магазини ". Това щяло да " управлява качеството, ще предотврати предаването на инфектирани субстанции и ще подсигурява отбраната на малолетните " съгласно съдружното съглашение.

Генералният секретар на консервативния Християнсоциален съюз (ХСС) Маркус Блуме отхвърли проектите на новата коалиция, като предизвести във вестника: " Канабисът е и остава входна дрога. "

" Можете да видите това от Нидерландия, където слабата политика в региона на опиатите докара една страна да се трансформира в обичано място за проведената престъпност ", посочи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР