Планираме до средата на август да завършим ремонта на бул.“Христофор

...
Планираме до средата на август да завършим ремонта на бул.“Христофор
Коментари Харесай

Кметът Йорданка Фандъкова провери ремонта на бул.“Христофор Колумб“

Планираме доникъде на август да приключим ремонта на бул. “Христофор Колумб “ и незабавно по-късно ще стартира осъществяването на строително-ремонтни действия по Източна дъга. Предвиждаме ремонтите на улиците, по които има натоварен трафик, да приключат доникъде на септември. В момента правим ремонт на над 30 улици и булеварди. Отделно построяваме и ремонтираме вътрешно-квартални улици. Това сподели през днешния ден кметът на София Йорданка Фандъкова при инспекция на ремонта на бул. “Христофор Колумб “. На инспекцията участва и заместник-кметът по направление превоз Евгени Крусев.

Планира се сред 11 и 13 август да се затвори напълно придвижването по бул. “Христофор Колумб “, с цел да се постави износващият слой асфалт и да се пусне движнието. На 8 юли стартира ремонт по бул.Христофор Колумб в сектора от кръговото на ул. “Източна дъга “ до ул. “Продан Таракчиев “. Преасфалтират се пътните платна, построява се ново осветяване, тротоари.

Към момента на по-голяма част от пътно-строителните поправки се работи в период, на някои обекти има сред два и три дни закъснение. Към момента според от метеорологичните условия обектите се извършват и се чака главните да приключат до 15 септември.

Източната дъга ще се ремонтира от кръстовището с бул. “Христофор Колумб “ до ул. “511 “ в кв. “Христо Ботев “.

До края на тази седмица се възнамерява да приключи ремонта на бул. „ Васил Левски “ от ул. „ Граф Игнатиев “ до бул. „ Цар Освободител “. След това ще стартира преасфалтиране на сектора до паметника на Васил Левски. За допустимо най-кратко време в първата половина на август ще се наложи да затворим кръстовището на Ректората, с цел да бъде ремонтиран, както предходната година бе осъществен ремонта на кръстовището на Орлов мост.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР