Планира инвестиция за 8-10 млн. лв. и разкриване на 30

...
Планира инвестиция за 8-10 млн. лв. и разкриване на 30
Коментари Харесай

Производител на седалки купи парцел за 1 млн. лв. в Бургас, ще оборудва и „Камп Ноу“

Планира инвестиция за 8-10 млн. лева и откриване на 30 до 50 работни места

Производител на седалки за игрища и спортни зали уголемява производството си в Бургас . На 20 октомври фирма на предприемача Стефан Августинов завоюва търг на платформата за електронни търгове към Агенция за обществените предприятия и надзор. Той бе за парцел в Промишлена зона „ Север “ с повърхност 13 556 кв.м. Продавач е „ Индустриален и логистичен парк “ АД.

В търга не е имало различен участник, тъй че дружеството–купувач „ Августа Вулгарика “ ЕООД е спечелило с минимално наддаване при цена от 1 070 600 лева без Данък добавена стойност.

Пред „ Флагман “ притежателят на компанията съобщи, че възнамеряват инвестиция на стойност 8 - 10 млн. лева Тя ще е през сдружението „ СпортЛаб “, разполагаща с офиси в София и Варна и с индустриална база в Бургас , която ще бъде разширена с новия имот. Планира се да бъдат разкрити 30 до 50 нови работни места. 

Дружеството е единственият български производител на висок клас седалки и телескопични трибуни. Компанията е извънреден представител за Балканите на най-големия европейски производител на седалки за спортни арени и зали EHEIM (немска фирма).

„ СпортЛаб “ е оборудвала столичната „ Арена Армеец “, „ Арена Бургас “, амфитеатъра на братя Диневи в Свети Влас, летния спектакъл в Стара Загора, стадионите на Ботев (Пловдив) и " Лудогорец " и други

Вероятно в Бургас ще се вършат седалки и за стадиона „ Камп Ноу “ на футболния клуб „ Барселона “ , похвали се пред „ Флагман “ Стефан Августинов.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР