планира да запази фамилията.Ралити звездата разкри, че след голямо несъгласие

...
планира да запази фамилията.Ралити звездата разкри, че след голямо несъгласие
Коментари Харесай

Кели Озбърн разкрива, че променя фамилното име на сина Сидни след „най-голямата битка“ със Сид Уилсън

възнамерява да резервира семейството.

Ралити звездата разкри, че след огромно противоречие с , двойка възнамерява да промени фамилното име на 15-месечния си наследник.

„ Това е персонално и не чаках в миналото да приказвам за това, само че ще го направя “, сподели Кели родители и в неотдавнашен епизод на The Osbournes Podcast. „ Това е най-големият спор сред мен и бащата на бебето ми, който в миналото, в миналото, в миналото сме имали и евентуално в миналото, в миналото ще. “

Както тя изясни: „ Исках синът ни да носи и двете ни фамилни имена, само че той не ми разреши. Имахме голям спор. Чувствам, че бях принудена да направя нещо, което не направих не желая да го направя. "

39-годишната призна, че въпреки да не е изцяло подготвена да елементарни на члена на Slipknot - с който е от началото на 2022 година - за това решение, те работят по него.

„ В момента синът ми няма фамилно име с двойна цев “, изясни тя. „ Но след доста отварящи очите диалози и няколко лечения за двойки, той видя светлината. Ще променим законно името на сина си, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР