Планинските спасители са отново в пълна готовност да бъдат в

...
Планинските спасители са отново в пълна готовност да бъдат в
Коментари Харесай

Планинските спасители са в пълна готовност да помагат на любителите на зимния туризъм

Планинските спасители са още веднъж в цялостна подготвеност да бъдат в помощ на феновете на зимния туризъм и зимните спортове, оповестиха от БЧК.

През 2020 година, макар пандемията от COVID-19, доброволците на ПСС неразделно бяха на своите постове в планините и за това приказват цифрите.

Още преди края на отминаващата година случаите към този момент доближават равнищата от предходните години, което е знак, че в тези сложни времена хората избират спокойствието и чистия въздух в планината. Но не постоянно са задоволително готови.

За ПСС при БЧК 2020 година също бе изпълнена с провокации, само че и с удовлетворението, че съумяваме да оказваме помощ, като разчитаме и на вярата на хората в нас.

Това демонстрират и резултатите от двете фондонабирателни акции, които ще продължат до края на годината. С огромен отзив в обществото се употребява взаимната самодейност на БЧК и EVN за подкрепяне активността на ПСС, а по акцията “За да спасим живот в планината” нужните средства за обезпечаване на Recco детектори за регионите с нараснала лавинна заплаха са съвсем обезпечени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР