Планини от кеш, партия на пудела, това красиво същество носи

...
Планини от кеш, партия на пудела, това красиво същество носи
Коментари Харесай

Пеевски за казуса с Коцев: Такова нещо не се е случвало, планини от кеш и партия на пудела

" Планини от кеш, партия на пудела, това красиво създание носи пачки към господарите си, които ги видяхме на фотосите кои са ", уточни депутатът, по отношение на публикувани фотоси в обществените мрежи.

Да видяхте някой от Движение за права и свободи, да видяхте някой от ГЕРБ, попита той и посочи, че " целият хайлайф " на ПП-ДБ е на тези фотоси в " особени положения с едни контрабандисти ", прибавя Българска телеграфна агенция.

Делян Пеевски сподели още, че се надява прокуратурата и службите да не прикрият нещата за това и всичко да излезе нескрито.

По думите му българските жители би трябвало да видят кой политически хайлайф е откраднал парите им.

Това са парите, които трябваше да са бюджета и да бъдат за българските жители, видяхме къде са - по скъпи почивки в чужбина, по планини от кеш ", разяснява депутатът.

Той добави, че това се е случило под управлението на финансовия министър и Министерство на вътрешните работи началник - Рашков, на ПП-ДБ.

Попитан дали Калин Стоянов и Живко Коцев трябват да останат на постовете си, Пеевски прикани да се видят публикуваните фотоси. Кой не би трябвало да бъде там, кой е на фотосите, добави още той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР