Планетите отговарят за различни аспекти от характера и личността ни.

...
Планетите отговарят за различни аспекти от характера и личността ни.
Коментари Харесай

Какви тъмни черти от характера ви разкрива Марсовия ви знак за вас?

Планетите дават отговор за разнообразни аспекти от характера и личността ни. Марс като планета на интензивността, силата и на действието разкрива скритите ни стремежи, нещата, които ни въодушевяват и разпалват пристрастеността ни, от кое място черпим силата си и по какъв начин се оправяме с отрицателни усеща като яд, злоба, експанзия.

Ако не знаете кой е вашият марсов знак, може да го изчислите елементарно посредством изчисление на наталната карта. Марсов знак ще рече ситуацията на планетата Марс в рождената ви карта, където тя заема състояние в някой от зодиакалните знаци. Можете да разберете къде е вашият Марс чрез онлайн стратегия, основана особено за задачата. След като откриете марсовия си знак, може да разгадаете тъмните страни на характера – вашия или на индивида до вас.

Овен

Прямотата ви маскира и крие експлозивен манталитет, сложен темперамент, импулсивност. Страстни завоеватели, когато избухнете, може тежко да раните с думи. Тази волност е надълбоко скритата ви тъмна загадка от характера, която се стремите ловко да прикривате.

Телец

Тъмната страна на характера ви е обвързвана със устрема към наслаждение непременно и във всеки аспект – наслаждение от храната, от плътта, от работата. Може да бъдете доста лукави и търпеливи в устрема си да постигнете набелязаното наслаждение. Най-чувствителният марсов знак сте и се стремите освен да получавате наслаждение, само че и да давате.

Близнаци

Адаптирате се по този начин ловко и скрито към средата и времето, че постоянно може да се деянията като лицемери. Не са ви непознати и експанзията, и мръсните игри като средство за реализиране на задачите.

Рак

Дълбоко в себе си сте конфликтна персона в фамилията и на работното място. Често ви доставя наслаждение да се скарате с някого, с цел да ви олекне и да разпуснете. Скандалът ви прави спокойни и е средство за отмора и релакс за вас, само че не и за хората към вас, който натоварвате с тази тъмна линия от характера ви. Енергията ви е първична, сурова, не умеете да я насочвате в вярната посока.

Лъв

Силната упоритост и стремежът към победа непременно ви карат да потъпквате възприятията и страстите на другите, които срещате по пътя си и считате за конкуренция. Нравът ви е експлозивен, когато има причина за това. Харизмата и силата ви притеглят хората, печелят сърцата им, с цел да ги ударите в тил, в случай че ви провокират. Не простите оскърбление.

Дева

Вие сте целеустремени и амбициозни. Съумявате дълго да простите, преглъщате и потискате гнева си, само че, когато му дадете воля, поразява всичко по пътя ви и се помни цялостен живот. Успявате с няколко фрази да съсипете всеки.

Везни

Тъмната загадка във вашия темперамент е ужасът, с който се сблъсквате, когато би трябвало да взимате решения. Не умеете да вършиме избор. Бягате от него и от отговорността, която го  следва. Често сте склонни да се подмазвате на хората, защото държите да ви харесват, както и да имате положителните взаимоотношения с всички.

Скорпион

Вие сте просто буря, способна да унищожи нечий живот или свят, в случай че единствено ви настъпят и в случай че единствено пожелаете. Амбициите ви могат по този начин да ви обсебят, че да допуснете и саморазрушение.

Стрелец

Тъмната загадка от характера ви е неналичието на самообладание. Искате всичко тук и в този момент. Острият ви език нанася дълбоки рани, а неналичието на самоконтрол води до привършване на силата ви, защото не я насочвате в вярната посока, а е разпилявате.

Козирог

Привидно уравновесени, вие къкрите надълбоко под повърхността като вулкан и когато изригнете, помитате с гнева и експанзията си всичко по пътя. Тъмната ви загадка е отмъщението – преследвате до дъно жертвата, с цел да постигнете възмездието, което считате за вярно.

Водолей

Тъмната ви страна е инатът. Тропането с крайник и стремежът за реализиране на намисленото  и своето без значение дали сте прави, или грешите, е типично за вас. Гневът ви е сразяващ, въпреки рядко за избухвате.

Риби

Тъмните ви страни са рискови – не контролирате гнева си и той елементарно може да премине във вербално или физическо принуждение. Пасивни сте в останалите аспекти от живота си и се носите по течението, което е различен значителен минус, лишаващ ви от триумф в фамилията и работата.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР