Планетата Нибиру, известна още като Планетата Х е истинска загадка

...
Планетата Нибиру, известна още като Планетата Х е истинска загадка
Коментари Харесай

Извънземни от Нибиру създали човешката раса?

Планетата Нибиру, известна още като Планетата Х е същинска мистерия за учените.

Според една доктрина дванадесетата планета от Слънчевата система е населявана от същества, наречени анунаки.

Много специалисти измежду които и Зекария Сичин са на мнение, че анунаките първи са посетили нашата планета преди стотици хиляди години и са се заселили в региона на Близкия Изток.

Каменни структури, които свидетелстват за тяхното битие са открити в целия Близък Изток и Африка. В своите антични трудове шумерите приказват за планетата Нибиру и боговете, наречени анунаки.

Думата анунаки в превод значи " тези, които пристигнаха от небето на земята ”.

Счита се, че тези извънземни същества имат директно въздействие върху земните раси, а може би даже върху сътворяването им.

Предполага се, че човешката раса е изкуствено основана от жителите на Нибиру, които били извънредно софтуерно напреднали.

Те знаели тъкмо по какъв начин да основат изкуствена форма на живот и имали проект за хората. Човеците трябвало да им служат като плебеи и да извършват нарежданията на извънземните същества.

Много по-късно, когато животът на Земята се нормализирал и поел нормалния си ход, анунаките отпътували за своята планета Нибиру, като оставили на нашата планета няколко колонии.

Според друга доктрина задачата на извънземните същества били естествените запаси на Земята. Анунаките се нуждаели от злато, което да употребяват, с цел да възстановят атмосферата на своята планета.

За осъществяването на тази задача обаче пришълците са основали човешката раса, която да им служи като робска нация и да им помогне при златодобива.

Сред учените има и покровители на теорията, че точно анунаките са тези гениални същества, които по този начин точно и напълно са основали пирамидите в Гиза.

Предполага се, че надарените с изчерпателен разум пришълци от Нибиру са ръководели целия развой на изграждане на античните паметници, а египтяните са им служили правилно и са ги почитали като богове.

Това са единствено част от теориите, свързани с тайнствената планета Нибиру.

Всеки има право да има вяра в каквото пожелае, само че не изключвайте теорията, че планетата Нибиру съществува и на нея може би живеят извънредно напреднали във всяко едно отношение същества.

Източник: chudesa.net
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР