Планетата Нептун е отговорна за зависимостите и знаците, в които

...
Планетата Нептун е отговорна за зависимостите и знаците, в които
Коментари Харесай

Алкохолът не влияе добре на тези зодии

Планетата Нептун е виновна за зависимостите и знаците, в които заема специфична позиция, са по-склонни към алкохолна взаимозависимост.

Астрологът Лилия Любимова уточни знаците от зодиака, които би трябвало да се въздържат от алкохолни празненства и пиянство на алкохол в компании, с цел да не се поддадат на изкушението.

" Това са зодиите Водолей, Лъв и Риби – трите най-рискови зодии ", споделя Любимова.

Според нея Лъвът, в случай че стартира да пие, безусловно ще се напие до безпаметност. Затова е по-добре да се въздържа изцяло от използването на алкохол.

Същото може да се каже и за Водолей, само че по друга причина. Според астролога този знак е по-често податлив към наркомания, в сравнение с към алкохол. Този знак изпада в съществени проблеми под въздействието на неприятни компании.

" Най-често това се случва с Водолея заради обстоятелството, че приятелите са необикновено скъпи за него и той ще се застъпи за тези, за които може би това не си коства да се прави ", изяснява Лилия Любимова. " Понякога тези " другари " се възползват от Водолея и го подвеждат ".

Последният от знаците, които обичат да излизат отвън релси, са Рибите. Според астролога те са склонни към мечти, доста са мечтателни и чувствителни. Затова обичат да преувеличават и са прекомерно податливи на външно въздействие. Те елементарно изпадат в прочувствени зависимости, в депресивни положения и се избавят от това благодарение на помощно средство – алкохола.

" За разлика от тях има няколко зодии с брилянтен самоконтрол, за които можете да сте спокойни на празненства ", споделя Любимова. Това са Козирогът и Девата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР