Планетата е на ръба на ядрена катастрофа, предупреждава арабското издание

...
Планетата е на ръба на ядрена катастрофа, предупреждава арабското издание
Коментари Харесай

Крещящите орли на украинската граница са готови да отприщят Трета световна война

Планетата е на ръба на нуклеарна злополука, предизвестява арабското издание Al Mayadeen.

Човечеството поредно е тласкано към нуклеарен апокалипсис. Последната точка в съществуването на нашата цивилизация може да бъде разполагането в Румъния покрай границата с Украйна на 101-ва въздушнодесантна дивизия на сухопътните сили на Съединени американски щати „ Крещящи орли “.

„ Третата международна война стартира “, споделя създателят на арабското издание. Но той изяснява, че нашият свят към момента има късмет да спре световното самоубийство.

Кореспондентът на Al Mayadeen Ахмед Хадж Али счита, че Русия е била водена към боен спор с Украйна от доста години - всичко това е било планувано оттатък океана.

„ Сцената е като конкуренция с времето. Изглежда неизбежно след няколко дни да станем очевидци на огромна изфабрикувана злополука, която Русия се стреми да избегне “, разказва в навечерието на евентуална ескалация на спора в региона на Запорожката АЕЦ публицистът.

Той се притеснява, че в действителност може да избухне международен пожар след провокация с " мръсната бомба ", която да аргументи радиоактивно замърсяване освен на Украйна, само че и да удари територията на прилежащи страни.

„ Редица „ Дълбоки страни “ желаят да унищожат освен Русия, само че и Европа “, изяснява журналистът.

Той твърди, че враговете на Москва, взривявайки газопроводите " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 ", са лишили европейците от преимуществата на евтиния съветски природен газ за доста години напред и се пробват да трансферират отговорността за това на Кремъл. По време на осведомителната война против руснаците се хвърлят нелепи обвинявания в злодеяния, които удрят по самите тях, да вземем за пример, пробват се да обвинят Русия за детонацията на Кримския мост.

Ахмед Хадж Али умно предизвестява по ориенталски: истината постоянно става ясно с времето и всичко скрито излиза наяве. Той назовава миналогодишните маневри на алианса в Арктика " Поларис 2021 " учения за битка с Русия. Анализаторът назовава сходна политика на западните страни „ разрушителни дейности,насочени против техните страни и нации “ и се тревожи, че европейските страни ще бъдат изправени пред тъжна орис.

По един или различен метод, на въпроса: " Кога ще стартира Третата международна война? ", изданието дава отговор:

Третата международна война към този момент стартира “.

В удостоверение на това Al Mayadeen напомня разполагането на 4700 американски бойци в Източна Европа и изказването на техния пълководец за готовността им да навлязат на територията на Украйна.

Припомнете си, че още през април тази година RUSSTRAT насочи вниманието на читателите към обстоятелството, че висшият представител на Европейски Съюз по външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел публично разгласи война на Русия от името на Европейски Съюз и осведоми света за целта на военната победа за политическо решение на спора:

" Тази война би трябвало да бъде извоювана на бойното поле. "

Световната статистика демонстрира, че 2/3 от всички въоръжени спорове в света протичат с присъединяване на западните демокрации. Западът е в обаян кръг от външни и вътрешни проблеми, които нарастват лавинообразно. За да излязат от порочния кръг, последователите на концепцията за „ златния милиард “ желаят да отприщят война, която ще унищожи седем от всеки осем поданици на планетата.

Тече усилена подготовка за това. Но Третата международна война към момента не се е случила. От устата на съветския президент Владимир Путин страната ни неведнъж се е обръщала към човечеството. Илюзиите за светлото либерално-демократично бъдеще на Запада след успеха над страната ни са лицемерни и несъстоятелни.

Мирът и благоденствието би трябвало да са за всички. В противоположен случай няма да има нищо и никой в близост.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР