Планетарните облаци се разпръскват след като само за седмица ретроградният

...
Планетарните облаци се разпръскват след като само за седмица ретроградният
Коментари Харесай

Свършиха най-кошмарните дни за 2022 г. според астролозите

Планетарните облаци се разпръскват откакто единствено за седмица ретроградният Меркурий си отиде, а от през вчерашния ден и Плутон към този момент е в естествения си ход.

Колкото и да ни се желае да дойдат по-добрите времена, това няма да стане за седмица. Защото 4 планети остават ретроградни и ще ни поставят трудности най-малко още два месеца. Но пък това е интервал, в който можем да осмислим държанието.

Ретгограден Юпитер

Той ще е в тази позиция до 23 ноември. Насърчава ни да мислим за нови познания и умения, да се опитаме да се нареждаме отначало в днешния свят. Най-силно ще го усетим, когато пристигна сезона на Скорпионите и е добре да се подготвим още занапред. Времето е идеално за нова работа, преквалификация и нови връзки.

Ретрограден Сатурн

Той ще е в тази позиция още 2 седмици. Използвайте този интервал, с цел да оцените метода, по който работите и какво можете да извършите, с цел да подобрите работата си. Познаването на личния ви жанр на работа е първата стъпка към това да станете по-уверени. Определянето на това по какъв начин вашата персона и умения въздействат на вашата вероятност и способ на работа може да ви помогне да разберете най-хубавото приложение на вашите гении.

Ретрограден Уран

Така ще стои до края на годината. Заредете се с самообладание, тъй като точно от тази планета идва хаоса в главата ви. Може да сме очевидци на непредвидени събития, по тази причина е значимо да си осигурим някакви котви, които ще ни основават възприятие на сигурност - любов на околните, уют в дома. Пребройте хората към вас и на тези, на които не вярвате - не залагайте за нищо. Възможно е да ви разочароват в допълнение.

Ретрограден Нептун

Той ще ни мъчи още два месеца. Тъй като това е планетата на илюзиите и вдъхновението, неговата назадничавост е отлично време да помислите по какъв начин да постигнете ентусиазъм. Възможно е мотивацията ви да е повлияна от това какъв брой доста или малко знаете за някого или нещо.

Уверете се, че не мислите на дребно или не ограничавате фантазиите си. Има още 3 седмици до началото на ретроградния Марс, когато ще вършиме оценка на предишното си и ще градите нови проекти за себе си. Дотогава не правете внезапни придвижвания и ограничете страстите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР