PlanB, известен анализатор в областта на криптовалутите, предположи, че Биткойн

...
PlanB, известен анализатор в областта на криптовалутите, предположи, че Биткойн
Коментари Харесай

Биткойн ще се търгува между $100,000 и $1,000,000 – PlanB

PlanB, прочут анализатор в региона на криптовалутите, допусна, че Биткойн (BTC) евентуално може да претърпи забележителен скок в цената си, като доближи до 10 пъти по-висока стойност от сегашната.

Той акцентира тази бича настройка въз основа на разнообразни основни индикатори, сигнализиращи за позитивни трендове за Биткойн.

PlanB отхвърли концепцията, че Биткойн е изправен пред понижена възвръщаемост при растежа си. Той акцентира, че макар предходните цикли, показващи 100х скок, последните трендове сочат към по-бавно повишаване, установявайки се на равнища към 10х или малко по-ниски.

PlanB изясни това със степента на приемане на Биткойн, която по негови оценки е едвам 2 или 3%. Според неговия разбор, включващ логистичната S-крива и закона на Меткалф, намаляваща възвръщаемост не се чака, до момента в който Биткойн не доближи към 50% приемане.

Поради това той чака продължение на експоненциалния напредък през идващите години, като предвижда забележителен скок от към 10х, което евентуално ще докара до повишение на цената на Биткойн в диапазона сред $100,000 и $1 милион.

Освен това PlanB се базира на своя патентован модел, предопределен да разпознава пазарните цикли на Биткойн, като преглежда междинната база на разноските на множеството BTC в обращение.

Той означи, че сегашната цена на Биткойн е надхвърлила междинната стойност на разноските, сигнализирайки за това, което той назовава основна индикация за бичи цикъл.

Това значи, че доста вложители сега са на облага, като цената на Биткойн надвишава първичните им разходни бази. Забележително е, че PlanB означи възходяща траектория на осъществената цена, което е различен фактор, показващ началото на бичи пазар.

Въз основа на разбора на PlanB и данните от графиките се следи, че цената на Биткойн поредно надвиша осъществените разходни цени, в това число двугодишните и петмесечните междинни стойности. Реализираната цена съставлява междинната стойност на всички Биткойн токени в обращение, изчислена въз основа на последното им придвижване на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР