Планът за възстановяване и устойчивост (ПВУ) е работещ инструмент, отворен

...
Планът за възстановяване и устойчивост (ПВУ) е работещ инструмент, отворен
Коментари Харесай

ПВУ е удобна изтривалка за партиите, според министъра на иновациите

Планът за възобновяване и резистентност (ПВУ) е работещ инструмент, отворен е и работи . Това съобщи пред Българска национална телевизия Александър Пулев, длъжностен министър на нововъведенията и растежа.

Безпрецедентна осведомителна акция почнало ведомството след встъпване в служба. С две процедури приключва годината министерството. 952 компании ще получат пари по ПВУ. Сключват се контракти с компаниите.

От 14 февруари е отворена още една процедура за дребни, междинни и огромни предприятия, в която се плануват 200 милиона лв.. До 1 милион лв. може да доближи дотацията. Нито един бранш, нито бенефициент не са изключени. Кандидатствайте, прикани Пулев бенефициентите.

Той регистрира сериозен интерес към ПВУ. Много се спекулира с проекта, той е една комфортна бърсалка , сподели още министърът на нововъведенията и растежа и посочи, че партиите сега са в предизборна акция. Според него грижата за хората и бизнеса не са били приоритет за 48 Народно заседание . ПВУ не е единственият инструмент за поддръжка за бизнеса и хората.

Плачевна била обстановката със структурните фондове на Европейски Съюз. 1.2 милиарда лв. в идващите няколко месеца като финансова инжекция готви министерството на Александър Пулев, който регистрира, че " има непоклатимост ".
 Искаме от Европейска комисия предоговаряне на Плана -
Искаме от Европейска комисия предоговаряне на Плана - " следствията предстоят "

Следващата седмица пращаме позиция, че че не можем да осъществим уговорката в ПВУ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР