Планът за възстановяване и устойчивост е правен от над 200

...
Планът за възстановяване и устойчивост е правен от над 200
Коментари Харесай

Борисов се появи пред медиите и говори: за Плана за възстановяване, за НОЩ и за летен преврат в Росенец

Планът за възобновяване и резистентност е юридически от над 200 души. Тези, които ме викат в Народното събрание, в което няма неприятно - по какъв начин си показват да им бъде показан този проект с всичките му приложения? Не желая да се спекулира, че няма План за възобновяване – на процедура не е допустимо да се изчете в Народното събрание, би трябвало да се чете до края на юли.
Умолявам сътрудниците най-отговорно – приемете го, той е добре изработен. Томислав Дончев и Кирил Ананиев са 24 часа разполагаем в денонощието. Отхвърлете го, в случай че желаете, предложете собствен, продължи Борисов. Според него, в този проект „ няма единствено за асфалт ”.
Не го вкарах с разпореждане на Министерския съвет, с цел да не кажат, че го насилваме, настоя министър председателят в оставка. Според него, проектът трябвало да бъде четен от хора, които са специалисти.
Според Томислав Дончев, можело Планът за възобновяване да се изпрати и от Народното събрание, не от държавното управление. Той е уверен обаче, че няма смислени различни проекти, нямало и потенциал да бъде направен подобен. " Само 2 месеца и половина лишава инспекторите да ревизират до каква степен съответно е ценообразуването ", предизвести вицепремиерът в оставка.
Още:
Според Борисов обаче, в този момент като към този момент е гласувана оставка на третото му държавно управление, в сряда (21 април) министрите в оставка ще се явят да станат депутати и при предпочитание да се прави Плана за възобновяване, това можело да се апелира пред Конституционния съд. Не било по този начин, когато ГЕРБ пристигнали на власт през 2009 година – тогава било противоположното, първо било образувано ново държавно управление, а Сергей Станишев останал още няколко месеца да живее във вила „ Секвоя ”, по думите на Борисов. Лидерът на ГЕРБ съобщи, че очаквал юристите от „ Демократична България ” да се намесят, а не да вършат „ обща уйдурма ” с Движение за права и свободи. И дефинира двете партии като съучастници в „ летния прелом ” в Росенец.
Преди Борисов да изясни какво счита да прави с Плана за възобновяване, той извади картата на България с припомняне в кои райони е спечелил ГЕРБ – в 24 МИР. „ Не мога да знам това приповдигнато голямо самочувствие на нашите сътрудници от кое място идва ”, сподели водачът на ГЕРБ, изрично акцентирайки, че
Бъдете сигурни – няма повече да вървят на Росенец, няма да има и мажоритарни избори. Какъв по-спокоен парламент – в този момент имате цялостно болшинство (бел. ред. – т.е. всички партии без ГЕРБ), докога ще чакате? Докато по някакъв метод, даже физически, се разправите с ГЕРБ, разказа картината от своята позиция Борисов. И напомни – 840 000 гласоподаваха за ГЕРБ. На Драго Стойнев сестра му работи в „ Митниците ”, на Мая Манолова...
„ Понеже една година те не стопираха да се подиграват с Щаба – споделяха, че двама генерали плашат народа, даже горяха маските, надали не, че напук сме затворили Щаба – моето предложение, в случай че желаят да го имат този щаб, Симидчиев, който към този момент е началник (председател на здравната комисия, оглавява щаба и дава инструкции на министрите по какъв начин да работят, до момента в който има ново държавно управление ”, съобщи водачът на ГЕРБ. С едно гласоподаване споделят – Щаба да работи до 30 април, прикани той.
„ Благодарение на мен, колкото и да е нескромно, вие не разбрахте за миграционна рецесия. По този метод се справихме и с финансовата рецесия – гръцката финансова рецесия ”, изброи Борисов. „ Българите, в по-голямата си част бизнесите не схванаха, че има пандемия ”, добави той. От юни всяка седмица ще идват по 400 000 от Pfizer, преди този момент, през май – по 200 000, сподели още министър председателят в оставка.
" Аз през днешния ден като си прегледах моите обещания има единствено 1, което не съм извършил - и се надявам министър Ангелов да го извърши, това е скенерът за Окръжна болница (Св. Анна) ", сподели Борисов. Ще видите какъв брой обещания ще бъдат изпълнени (от тях), посочи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР