Планът за възстановяване е лоша редакция на нашия план. Вътре

...
Планът за възстановяване е лоша редакция на нашия план. Вътре
Коментари Харесай

Даниел Митов: ГЕРБ остави над 12 млрд. в БНБ, а сега са под 4 млрд.

Планът за възобновяване е неприятна редакция на нашия проект. Вътре обаче има притеснителни неща. Едното от тях са батериите. Никой не купува акумулатори сега, те по никакъв метод няма да оказват помощ на българската енергетика, те не се рециклират, това е неприятна инвестиция, тъй като няма по какъв начин да се изплатят. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Друг стеснителен миг е изваждането на двете сдружения ЕСО и Булгартрансгаз от БЕХ. Това демонстрира, че държавното управление готви скрита приватизация, а БЕХ ще бъде изправен пред банкрут. Правителството генерира кавги по-бързо, в сравнение с Шкумбата споделя вицове, не съумяваме да им смогнем ", онагледи той.

Митов даде образец от днешния ден за следващия гаф на кабинета с изпращането на бойна група за спасяването на българските моряци, блокирани в Мариупол. По думите му с изключение на, че това оповестяване на информация е в прорез със закона застрашавало и нашите военни.

" Що се отнася до стабилността на обединението, войната е станала дотам явна, че в Народното събрание не работят комисиите, те си саботират работата. Днес почина жена поради липса на мантинела по пътищата. Тази война убива ", съобщи той.

" Понеже министър-председателят е българин неотдавна, той съзира Република Северна Македония (РСМ) като част от договорка. Във външната политика най-важното е браненето на народен интерес. България би трябвало да си отбрани интереса. Когато България беше кандидат-членка също трябваше да направи взаимни отстъпки. И аз през днешния ден се пробвах да обясня на премиера, че Конституцията на РСМ се занимава с нации, а не с малцинства. Затова българската страна не желае признаването на малцинство, а българите там да бъдат приети за държавотворен народ ", означи Митов.

„ Фискалния запас до през вчерашния ден беше 4,7 милиарда лв., а ГЕРБ го остави на 12%. Затова питаме по кое време се краде, когато парите са повече или по-малко? “, попита Митов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР