Планът за управление на защитената зона „Калиакра“ от петък трябва

...
Планът за управление на защитената зона „Калиакра“ от петък трябва
Коментари Харесай

Борисов иска планът за защитена зона Калиакра да се гледа в петък

Планът за ръководство на предпазената зона „ Калиакра “ от петък би трябвало да стартира да се преглежда. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов на среща с всички заинтригувани страни от плана за интегрирания проект на предпазените зони в региона на Калиакра, съобщи организация " Фокус ".
„ Моля кметовете да обезпечат нужното. Колегите от Българска академия на науките сутринта даже не желаеха да идват. Ще ви се обезпечи всичко належащо да отидете да убедите хората, че идвате да разговаряте, да приемате, да свършите работата си. Заповедта със своето деяние работи, с цел да не се постановат наказания, а Планът за ръководство, за който става въпрос, от петък почвате да го разглеждате. За риболовците се разбрахме – ще вършим нова среща, на която ще каним и риболовци, рапанджии, мидари, и без неправителствените организации не вършим нищо. Ще забележим къде може на морето “, съобщи Борисов.
Той разпореди на министъра на околната среда с работните групи бързо за изпълнят текстовете на законите и това, което са взели като решение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР