Планът на РИШИ Сунак за Руанда се проваля през сблъсък

...
Планът на РИШИ Сунак за Руанда се проваля през сблъсък
Коментари Харесай

Планът на Риши Сунак за Руанда се проваля, тъй като депутатите-тори бунтовници масово се въздържат – но премиерът е изправен пред нов бунт за Нова година

Планът на РИШИ Сунак за Руанда се проваля през конфликт в Камарата на общините довечера, откакто бунтовниците от торите премигнаха – само че предизвестиха за нови проблеми през Новата година.

Водното законодателство за имиграцията на премиера оцеля макар десетки десни депутати, които обществено отдръпнаха поддръжката им в последния миг.

Но като се въздържаха - вместо нуклеарната алтернатива да гласоподават против държавното управление - бунтовниците насилствено разрешиха на премиера да завоюва.

Около 313 депутати гласоподаваха за законопроекта, като 269 депутати от опозицията гласоподаваха срещу - болшинство от 44.

Това значи, че 38 депутати от торите са се въздържали - в това число някогашните министри от кабинета Суела Брейвърман, Робърт Дженрик и сър Саймън Кларк - и нито един в действителност не е дал своя вот срещу законодателството.

След като измъкна слаба победа, господин Сунак сподели: „ Британският народ би трябвало да реши кой да пристигна в тази страна – не незаконни банди или непознати съдилища.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР