Планът на Петър Александров и Александър Кинов е добър, коментира

...
Планът на Петър Александров и Александър Кинов е добър, коментира
Коментари Харесай

Кирил Русев убит за отмъщение?

Планът на Петър Александров и Александър Кинов е добър, разяснява престъпният психолог Росен Йорданов 

Убийството на Кирил Русев е било планувано. Намерението на Петър Александров и Александър Кинов е било жертвата да не получи късмет да живее. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ престъпният психолог Росен Йорданов. Той загатна, че предприемачът е премахнат за възмездие.

„ Имало е запор на имущество на Стоян Александров поради делото. Това е спомагателен катализатор на процесите, тъй като, откакто си с такива големи финансови загуби, търсиш обезщетения “, изясни специалистът. 

Още през 2016 година Русев споделя, че е жертва на лихварска активност от към този момент починалия някогашен финансов министър Стоян Александров, който е татко на единия от обвинените, сподели пък водещият Златимир Йочев. 

„ Със сигурност от подготовката, която проличава от вземането на подправено име, което да камуфлира натрупа, гласен за кремация, непремерените дейности при изтезанията, изнасянето на персоналната карта и телефона отвън границите на България подсказват, че подготовката е била по-скоро за летален излаз. Със сигурност наподобява като проведено закононарушение “, добави той.

На въпроса по какъв начин разчита дейностите на обвинените Йорданов отговори, че като наказване.

„ Имало е и опит да се измъкне още нещо от жертвата поради дългогодишните искания, само че нещата наподобяват такива – жертвата да не получи късмет да живее. Тази сериозна подготовка подсказва, че желанието е за ликвидиране “, акцентира той.

„ Двамата обвинени са целели да заблудят полицията и да завоюват време, защото са предполагали, че ще попаднат незабавно в обектива на служителите на реда, защото няма по какъв начин да прикриеш един толкоз дълготраен финансов спор “, разясни престъпният психолог. 

Когато има ликвидиране, първите претекстове са любовни или финансови, прибавя той.

„ Това ми наподобява на добър проект. След изгарянето на натрупа, възможностите на полицията да разкрие убийството щяха да са оскъдни “, сподели още Росен Йорданов. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР