Планът на Ню Йорк да започне да таксува шофьорите с

...
Планът на Ню Йорк да започне да таксува шофьорите с
Коментари Харесай

Графикът на таксата за задръствания в Ню Йорк от $15 е разкрит: Ето кога шофьорите в Манхатън може да започнат да бъдат таксувани

Планът на Ню Йорк да стартира да таксува водачите с такса за тапи от $15 за влизане в центъра на Манхатън може да стартира да започва още в средата на юни, адвокат на Метрополитен транспортен орган сподели тази седмица.

Изявленията, направени във федералния съд на Ню Джърси във вторник, излагат най-ясния график досега за спорния проект на Емпайър Стейт да наложи първата в страната система за таксуване на тапите - която беше посрещната с голям брой правосъдни каузи.

По време на чуване по делото на Гардън Стейт, опитващо се да блокира проекта, юристът на MTA Марк Черток сподели, че детайлностите за финализираната конструкция на таксите може да бъдат решени до края на март, което по-късно ще проправи пътя за окончателните стъпки на процеса на утвърждение би трябвало да стартира използването на таксата през юни, заяви Bloomberg.

Преди водачите да стартират да бъдат таксувани, проектът първо би трябвало да отиде във Федералната магистрална администрация, с цел да го с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР