Планът на начално училище в Тенеси да позволи на Satanic

...
Планът на начално училище в Тенеси да позволи на Satanic
Коментари Харесай

`After School Satan Club` привлича загриженост от родителите в Тенеси: `Намерете някъде другаде`

Планът на начално учебно заведение в Тенеси да разреши на Satanic Temple да провежда следучилищна стратегия в своята библиотека е изправен пред негативна реакция от страна на родителите и членовете на фамилията на учениците, един от които упорства, че програмата е оборудвана да „ влияе отрицателно “ на децата.

Сатанинският храм възнамерява да бъде хазаин на първия си клуб за след учебно заведение Сатана ( ASSC) в Кордова, Тенеси, на 10 януари 2024 година в Chimneyrock Elementary School.

Флаер за събитието разказва Сатанинския храм като нетеистична вяра, приета от Службата за вътрешни доходи като черква. Църквата гледа на Сатана като на литературна фигура, която съставлява „ метафорична структура за отменяне на тиранията и отбраняване на човешкия разум и дух “. идеология. Вместо това предизвиква „ децата да мислят сами “.

Люсиен Грийвс, съосновател и представител на Satanic Temple, сподели пред Fox News Digital предходната седмица, че групата е почнала следучилищна стратегия като опция на други религиозни групи, които „ прозелитизират “ децата. (Джош Рейнолдс за The Washington Post посредством Getty Images)

Един родител, който изиска самоличността им да остане анонимна заради събитията сподели на Fox News Digital, че е „ загрижена и разтревожена “ от решението на учебното заведение да бъде хазаин на групата през идната година.

„ Тази стратегия има огромен капацитет да повлияе негативно на децата в учебно заведение там “, сподели родителят. „ Във време, когато децата ни би трябвало да порастват и да се учат да бъдат по-добри хора, това идва. Самото име просто не е в сходство с това, на което множеството от нас желаят децата ни да бъдат изложени. “

„ Моите дете няма да участва и се надявам, че други майки и татковци там ще бъдат деликатни, преди да разрешат на децата си да вземат участие “, добави родителят. „ Ние сме по-добри от това – като група, като общественост и уповавам се като учебно заведение. “

Родителката, която сподели, че детето й не е показало интерес да посещава програмата, откогато са били известени сподели, че се надява учебното заведение да анулира решението си да позволи програмата да се организира в учебната библиотека.

„ Училищната библиотека на детето ми не е за подобен тип стратегия “, сподели родителят. „ Моето предложение към Сатанинския храм би било да намерят някъде другаде, може би по-приемливо, с цел да вземат това. “

Ашли, която даде първото си име единствено за задачите на изявлението, е вуйна на студент, който посещава учебното заведение и сподели, че се надява да види програмата да бъде анулирана, преди да е „ извратила мозъците на почтени деца. “

„ Племенницата ми не е доста по религията, само че това е ОК, тъй като е още дребна “, Ашли сподели пред Fox News Digital. „ Това, което не е належащо, е група, която твърди, че оказва помощ на децата да мислят независимо, която прокарва възгледа, че Сатана не е нещо неприятно, просто не съм склонен с това. “

ASSC ще обезпечи учители оказват помощ да се приготвят „ занимателни действия “, съсредоточени върху техните седем съществени правилото: доброжелателност, емпатия, сериозно мислене, решение на проблеми, креативно изложение, персонален суверенитет и съчувствие.

ASSC ще обезпечи учителите оказват помощ да приготвят „ занимателни действия “, съсредоточени върху техните седем съществени правилото: доброжелателност, емпатия, сериозно мислене, решение на проблеми, креативно изложение, персонален суверенитет и съчувствие. (Джозеф Прециозо/AFP посредством Getty Images)

„ Всички клубове на Сатана след учебно заведение се основават на действия, съсредоточени към седемте съществени правилото и натъртват на теоретичен, рационалистичен, несуеверен светоглед “, се споделя във флаера на събитието.

ASSC, който беше пожелан от, се организира в осем учебни заведения предходната година. В момента четири учебни заведения организират ASSC тази образователна година.

След като разбра, че родител е изискал следучилищната стратегия, Ашли попита: „ Кой родител прави това? “

„ Това за мен единствено основава чеп сред тези с разнообразни вероизповедания и генезис. Това е частта, с която не съм добре ", добави Ашли. „ Учениците не би трябвало да бъдат обект на тази информация, без значение под какво се прикрива. “

„ ASSC отива единствено там, където е поканен, с цел да даде различен клуб на другите религиозни клубове, които към този момент работят в учебно заведение кампуса, " Джун Еверет, представител на ASSC,

" Дистриктите от предходната година актуализираха политиките си, с цел да не позволяват както GNC, по този начин и ASSC, и някои от GNC не са се върнали за тази образователна година – затова повода, заради която не сме дейни в тези учебни заведения, сподели Евърет, шеф на акцията на ASSC.

Тя добави: „ Нашите дейни клубове са в Калифорния, Кънектикът, Охайо, Пенсилвания и скоро ще бъдат Тенеси. „

Еверет изясни в допълнение, че учебните чиновници няма да изпратят фиш за позволение за клуба „ заради наложена политика за флаери “, макар че учебното заведение преди този момент е изпратило фиш за позволение за Добрите вести на Child Evangelism Fellowship Клуб, който работи в кампуса, преди образователните часове.

Някои членове и поддръжници на Satanic Temple, организацията, която спонсорира After School Satan Club, театралничат на 28 февруари 2023 година след учебна дъска в Saucon Valley среща. (Моника Кабрера/The Morning Call/Tribune News Service посредством Getty Images)

споделиха, че са поели ангажимент да поддържат Първата корекция за всички организации с нестопанска цел, които желаят да употребяват техните уреди отвън образователните часове.

„ Сатанинският храм, приет от Службата за вътрешни доходи като 501(c)(3) обществена благотворителна организация, попада в обсега на тази политика и има същите законни права да употребява нашите уреди след -часове като всяка друга организация с нестопанска цел. “

Съоснователят и представителят на Satanic Temple сподели пред Fox News Digital предходната седмица, че групата е почнала ASSC като опция на други религиозни групи, които „ прозелитират “ към децата.

„ Започнахме следучилищната стратегия през 2016 година и от този момент имаме доста от тях в деяние на разнообразни места, някои от тях към момента работят, някои от тях не за каквато и да е повода ", сподели Люсиен Грийвс.

" Хората не схващат доста от просоциалните полезности, към които се сплотяваме, " добави той. „ Искаме хората да знаят, че сме дейни в общностите и вършим продуктивни неща. “

Грийвс разказа типа действия, които ASSC би улеснил в тази извънучилищна стратегия като себе си -насочен образователен развой, който включва игри, решение на пъзели, действия и други неща, които са просветителни за децата – където те могат да избират с кои желаят да работят.

в началото сформира комплицирана образователна стратегия и се съветва с хора в региона на образованието, само че по-късно я промени, откакто разбра, че е станала прекомерно комплицирана.

„ Наистина искахме да изградим нещо, което да бъде плодотворно начинание за децата ”, сподели Грийвс.

Кайл Морис отразява политиката за Fox News. Съвети за истории могат да се изпращат на [email protected] и в Twitter: @RealKyleMorris.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР