Планът на ГЕРБ не е Библия и Коран, но показва

...
Планът на ГЕРБ не е Библия и Коран, но показва
Коментари Харесай

Имаме антикризисен план: Борисов

" Планът на ГЕРБ не е Библия и Коран, само че демонстрира по какъв начин да извадим страната от рецесиите ”, разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на показване на План за възобновяване и развиване на България в НДК. Той съобщи, че документът ще бъде качен в интернет, където може да бъде прегледан и усъвършенстван.
" Всички дават упования да ги извадим от рецесиите.

Две години чакахме проект за възобновяване, само че него го няма. Всички други страни се оправиха, без България, тъй като очевидно остатъците са толкоз огромни,  че не им трябваше, а в това време всяка седмица - по 500 млн. дълг. Затова заглавието е компилирано - и рецесиите, и проекта да ги има ", съобщи той и добави, че хората се надявали от партията да им дадат вяра ”, уточни някогашният министър председател.

" Хората видяха цените на храните и бензина, чудовищната инфлация, обедняването. Те го знаят, желаят вяра да им дадете. Не може да дадем вяра, че ще увеличим това и това, а по какъв начин държават ще изкара пари, по какъв начин ще се вдигне Брутният вътрешен продукт, какъв ще е растежът и най-много с какви принадлежности ",  сподели Борисов.

Той назова Томислав Дончев " основен редактор " на документа и посъветва кандидат-депутатите да се базират на проекта по време на обиколките си.

Снимка: БГ он еър

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР