Планът на Антъни Джошуа за обединяването на всички титли в

...
Планът на Антъни Джошуа за обединяването на всички титли в
Коментари Харесай

Антъни Джошуа ще се бие с Джоузеф Паркър на 31 март в Кардиф

Планът на Антъни Джошуа за обединяването на всички трофеи в тежката категория на бокса стартира с пердах против Джоузеф Паркър. Дългите договаряния сред двамата завършиха и срещата ще се състои на 31 март, заяви промотърът на британеца Еди Хърн.

Шампионът на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Международната боксова организация (IBO) залага трите си пояса против този на Паркър от Световната боксова организация (WBO). Боят ще бъде в Кардиф, на " Принсипалити стейдиъм ", където Джошуа победи с механически нокаут Карлос Такам на 28 октомври 2017 година

Това е първият мач в историята сред двама настоящи международни първенци, който ще се състои на територията на Англия.

Джошуа има 20 мача на професионалния кръг, като завоюва всеки един от тях с нокаут. На 29 април 2017 година той нокаутира Владимир Кличко, с цел да отбрани пояса си на IBF и да завоюва вакантните на WBA и IBO. Първата му купа беше извоювана през април 2016 година

WATCH! When @anthonyfjoshua faces @joeboxerparker only one champion will keep their unbeaten record and the belts! https://t.co/DC5xnyeHbW
— Sky Sports Boxing (@SkySportsBoxing) January 14, 2018

" Искам да се удрям, не ме е боязън от огромните провокации, тъй че ще покажа на всеки какво мога. Съперникът ми би трябвало да бъде почитан, тъй като е първенец, тъй че това е още една крачка към това да оставя необикновено завещание в международния бокс. Развълнуван съм ", сподели Джошуа.

Паркър, който навърши 26 години на 9 януари също е непобеден на професионалния кръг. Боксьорът от Нова Зеландия има 24 победи, като 18 от тях пристигнаха с нокаут.

Съперникът му сподели самочувствие и разгласи, че отива в Кардиф за успеха. " Преди няколко месеца го чух да споделя " Защо трябв да се безпокоя за това хлапе от Нова Зеландия ". Е, в този момент ще му покажа за какво. Светът ще рабере дали в действителност Ей Джей може да поема тежи удари ", сподели Паркър.

Британецът има ръстово преимущество, като е висок 1.98 метра, а противникът му е с пет сантиметра по-нисък. Той има и много по-голям обсег на ръцете – 208 сантиметра, с 10 повече от Паркър.

Хърн също изрази удовлетворение от новината за багра. Двата щаба преговаряха дълго, като не успяваха да реализират съгласие за парите, които ще получи Паркър.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР