Планът Макрон - удар за българските превозвачи или осигуряване на

...
Планът Макрон - удар за българските превозвачи или осигуряване на
Коментари Харесай

Шофьор на различно мнение: Затворниците имат по-добри условия от нас! Който може да живее 3 месеца в кабина два на два, да заповяда

Планът " Макрон " - удар за българските превозвачи или обезпечаване на естествени условия на труд за водачите. Това са двете гледни точки. Пред камерата на Нова тв със скрита идентичност застана водач, който поддържа измененията.

Ето какво описа той:

Ние получаваме минимална работна заплата плюс командировъчни. Има основна разлиика сред родните и западноевропейските компании. Ако се случи случай с водача ще му се заплащат по 500 лв. на месец, с които той би трябвало да живее. Или когато се пенсионира, пенсията му ще е доста ниска. Не е обикновено да спим в кабините по време на път. Не може в една кабина, която е два на два, да се спи, работи и да прекарваш цели три  месеца. Мисля, че пандизчиите имат по-добри права и условия, в сравнение с водачите. 

Повечето водачи, които стачкуват против измененията, са на пратестите под строй. Говорил съм със притежатели на компании и те споделят, че щяло да стане по-лошо за нас. В какъв смисъл ще стане по-лошо!? Те не ми дават отговор, единствено повтарят, че ще стане по-лошо. 

Съгласен съм единствено с това, че няма никакъв смисъл водачите да се прибират от път в страната си на всеки 4 седмици. Каква е логиката, кому е нужно това!?

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР