Планът е опит на да създаде Велика Сърбия, а

...
Планът  е опит на да създаде Велика Сърбия, а
Коментари Харесай

Хърватски медии: Мини-Шенген е план за Велика Сърбия

Планът „ ” е опит на да сътвори Велика Сърбия, а интернационалната общественост се пробва да възроди някогашна Югославия.
Това написа албанският информативен портал „ ина ”, базирайки се на публикация в хърватския портал „ Dnevno.hr ”.
 Сараево взема решение до месец дали да се причисли към „ мини Шенген “ Сараево взема решение до месец дали да се причисли към „ мини Шенген “
На днешната изключителна сесия в Сараево, президентът на председателството на Босна и Херцеговина Шефик Джаферович и членовете на председ...
Споменава се изявление на сръбския министър на защитата Александър Вулин, в което той намерено декларира, че съществена цел на сръбската политика е битката за обединяването на всички сърби в единна страна.
Смята се, че това е „ остарялата ария ” на Милошевич за правото на всички сърби да живеят в Сърбия, и че това право постоянно води до война.
В материала се показва, че Вучич от години работи по институционалния механизъм за свързване и обединяване и през 2014 година предложи да се отстранен, а след срещата с Тръмп министър председателят на Косово удостовери готовността на страната си да се причисли към самодейността „ мини-Щенген ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР