Планът е част от лятната икономическа актуализация на г-н Сунак

...
Планът е част от лятната икономическа актуализация на г-н Сунак
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Риши Сунак дава доказателства пред разследването на Covid в Обединеното кралство, докато се бори за схемата „Яжте навън, за да помогнете“

Планът е част от лятната икономическа актуализация на господин Сунак през юли 2020 година и обезпечава 50 % отстъпка от цената на храната и безалкохолни питиета.

Съобщенията на WhatsApp, показани на Разследването за Covid-19, разкриха, че държавни съветници са наричали господин Сунак „ доктор Смърт “ по време на пандемията, заради опасения по отношение на въздействието на настояването му за поддържане на икономическата интензивност.

Професор сър Крис Уити, основен медицински експерт на Англия, се споделя, че частно е наричал схемата за стимулиране на ресторантьорската промишленост като „ яжте на открито, с цел да помогнете на вируса “.

Премиерът е последният член на кабинета за Covid-19, изправен пред следствието. Миналата седмица някогашният министър председател Борис Джонсън отбрани дейностите си и атакува „ трагичните “ представяния на разкритията на Partygate.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР