„Планът е бил за отстраняването и умъртвяването мул Това каза

...
„Планът е бил за отстраняването и умъртвяването мул Това каза
Коментари Харесай

Криминален психолог за убийството на Русев: Планът е бил за отстраняването и умъртвяването му

„ Планът е бил за отстраняването и умъртвяването му " л

Това сподели в предаване престъпният психолог Росен Йорданов във връзка убийството на Кирил Русев.

49-годишният мъж бе похитен, малтретиран, а след това убит поради неуредени финансови сметки. Обвинени за убийството са синът на някогашния финансов министър Стоян Александров - Петър Александров, и погребалният сътрудник Александър Кинов.

" Трябвало е да заблудят полицията и да завоюват доста време, защото причинителите са предполагали, че те ще попаднат незабавно в обектива на полицията и във вниманието на служителите на реда. Няма по какъв начин да прикриеш един толкоз дълготраен спор “, акцентира Йорданов.

„ Когато има ликвидиране, първите претекстове са или любовни, или финансови, или материални. Прилича на добър проект. Подготовката е била много сериозна. След изгарянето към този момент възможностите на полицията щяха да бъдат оскъдни. Доказването на закононарушението също “, изясни Йорданов.

Той разяснява и дейностите на упрекнатите в убийството.
„ Наказание. Със сигурност подготовката, която проличава от взимането на подправено име, което да камуфлира натрупа, квалифициран за кремация, непремерените дейности в изтезанията, изнасянето на персоналната карта и телефона отвън границата, демонстрират, че подготовката е била по-скоро за летален излаз. Изглежда като премерено деяние. Вероятно е имало опит да се измъкне още нещо от жертвата “, сподели престъпният психолог.
Йорданов разяснява още, че е забавно по какъв начин, откакто причинителите са излезли с персоналната карта на жертвата, след това по какъв начин са се прибрали.

Според него претекстът на закононарушението е доста мощен, тъй като се е желало 100% или над 100% възвръщаемост на взетата сума.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР