Планът е бил следният – да се примамят колкото се

...
Планът е бил следният – да се примамят колкото се
Коментари Харесай

Мистерията С Клането На Свети Валентин На Ал Капоне! Ето Видео!

Планът е бил следният – да се примамят колкото се може повече хора на Моран в гараж на ул. „ Норт Кларк “ 2122 и да се избият до крайник. Обикновено като стръв се употребява контрабанден алкохол. До ден сегашен обаче не е ясно какво тъкмо е предиздвикало бандата на Моран да влезе в този гараж.

Самият Моран обаче не се появил на въпросното място. Един от съгледвачите на Капоне разпознал неправилно един от мафиотите като Бъгс и хората на Ал атакували гаража. Двама от тях, преоблечени като служители на реда, съумели сполучливо да обезоръжат двама от бандата на Марон, написа Обекти.бг. Последните евентуално помислили, че „ пазителите на реда “ имали желанието да ги изнудват. „ Полицаите “ подредили гангстерите до стената по този начин, като че ли щели да бъдат претърсвани. В края на краищата били разстреляни с два автомата „ Томпсън “, заредени с.45 диаметър. В допълнение към тях екзекуторите употребявали и пушки двуцевки.

Колкото и необичайно да звучи, Франк Гусенберг – една от жертвите – е открит жив. Той даже идва в схващане за малко в болничното заведение. Верен на гангстерския код, Гуеснберг умира, без да издаде който и да било. „ Няма да приказвам. Никой не ме простреля “, споделя той преди да издъхне.

Полицията не съумява да арестува никого, защото на мястото на събитието не е имало никакви очевидци. Нямало подозрение обаче, че това е работа на Ал Капоне. Макар и самият Моран да не бил погубен, той изгубил своята власт и след това – и контролът над Норт Сайд.

Що се отнася до автоматите „ Томпсън “, те намират съществено приложение и по време на Втората международна война. Въпреки това ще останат известни в историята като обичаното оръжие на мафиотите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР