План за опазване и защита на едно от най-големите ни

...
План за опазване и защита на едно от най-големите ни
Коментари Харесай

ДИСКУСИЯ НА СТАНДАРТ: Държава и кметове с мисия Пази гората

План за запазване и отбрана на едно от най-големите ни благосъстояния - горите, чертаят " Стандарт " и Югозападното държавно дружество на полемика в Благоевград.

Всекидневникът - водач в провеждането на национални акции събира на една маса шефа на Югозападното държавно дружество инж. Дамян Дамянов, зам.-началника на националната полиция ст. комисар Асен Игнатов, шефа на Изпълнителната Агенция по горите инж. Григор Гогов и ръководителя на КРИБ - Перник Георги Милев, с цел да сложи началото на акция за информиране на обществото какъв брой значимо е да се резервира гората и всички дружно – държавни институции, кметове, неправителствени организации, бизнес сдружения и медии да се обединят към най-важните ограничения за запазване на скъпото естествено благосъстояние.

На въпросите на кметовете от цялата пиринска област ще дават отговор представители на Министерството на земеделието. Те разяснят опциите градоначалниците да аплайват с планове за запазване и залесяване на горите. Те дружно с регионалните шефове на Благоевград и Перник - Бисер Михайлов и Ирена Соколова и с началниците на регионалните полицейски дирекции в Благоевград, Кюстендил и Перник ще начертаят проект за запазване на горите от пожари в идния летен сезон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР