План за нормализиране на обстановката в Сирия ще представи руският

...
План за нормализиране на обстановката в Сирия ще представи руският
Коментари Харесай

Путин представя план за Сирия

План за нормализиране на ситуацията в Сирия ще показа съветският президент Владимир Путин по време на десетата юбилейната среща на високо ниво на БРИКС, която се организира в Йоханесбург, Република Южна Африка, предава БНР.

Очаква се Путин да беседва уединено с турския президент Реджеп Ердоган. Една от главните тематики на срещата на върха на БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай, Република Южна Африка) ще бъде опълчването на американската политика на протекционизъм в международната стопанска система.

Петте най-големи разрастващи се стопански системи обгръщат към 40% от популацията на света и над една четвърт от територията на планетата. Спадът в цените на суровините и американският протекционизъм предизвикват обилни вреди на стопанските системи на страните от БРИКС и една от задачите на срещата е да бъдат открити лостове за противопоставяне.

Дневният ред на форума е упорит - той включва изработването на общ механизъм за разрешаване на спорове, основаването на лична организация за кредитен рейтинг и на център за създаване на ваксини, оповестява още БНР.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР