План сметката е около 100 млн. лв.да бъдат изборите. План

...
План сметката е около 100 млн. лв.да бъдат изборите. План
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Служебният министър на финансите Петкова: План сметката е около 100 млн. лв.да бъдат изборите

План сметката е към 100 млн. лева.да бъдат изборите. План сметката е подготвена, ще бъдат избори 2 в 1. Това съобщи служебният министър на финансите Людмила Петкова пред публицисти в Министерство на финансите.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Указът на президента се чака да бъде обнародван.

Приоритет остава еврозоната, пълновръстен Шенген. Преди Екофин ще бъде подписано съглашение сред Европейска комисия и България по отношение на тактиките за въвеждането на еврото в България. Друг приортет е планът за единната приходна организация – за влизането на Национална агенция за приходите и Агенция „ Митници “, сподели при встъпването си в служба служебният министър на финансите Людмила Петкова.
„ Исках да пожелая триумф на госпожа Петкова, тъй като нейният триумф като министър на финансите, ще бъде триумф за България “, сподели Асен Василев.

SafeNews напомня, че с постройката на Министерския съвет се организира церемонията по предаването на властта от Николай Денков в ръцете на служебния кабинет с министър председател Димитър Главчев.
„ Предаваме властта на новия Министерски съвет с пожелания за триумф, с благопожелание да свършат работа, която да е в интерес на България. Нашето държавно управление направи всичко допустимо да работи по управническата стратегия и по този метод да ви осигурим равномерен преход за идващия интервал “, уточни Денков.
„ Надявам се с вашите дейности да върнете това доверие. Единият от знаците за това е дали ще има машини на гласуването. Ако няма машини, делът на невалидните бюлетини е толкоз огромен, че хвърля сянка върху изборните резултати. Надявам се, че ще организирате този развой. Вторият знак е делът на невалидните бюлетини да бъде невисок, с цел да не се оспорват резултатите “, сподели Денков и прикани Народното събрание да не се изкушава да трансформира Изборния кодекс през идващите два месеца.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР