Пламнаха първите искри от нескритата вражда между ЦСКА и ЦСКА

...
Пламнаха първите искри от нескритата вражда между ЦСКА и ЦСКА
Коментари Харесай

Първи искри между ЦСКА и ЦСКА 1948: Имаше смъртни заплахи

Пламнаха първите искри от нескритата омраза сред ЦСКА и ЦСКА 1948. На мач сред юношеските тимове на двата клуба са били отправени смъртни закани, оплакаха се от втородивизионния клуб.

По време на мача сред юношеските обединения в Требич в събота до стадиона спрял микробус и от него слязли десетина последователи на ЦСКА. Полицаите, които охранявали срещата, се доближили до групата, с цел да предотвратят възможни конфликти. Един от почитателите, които бил познато лице от Сектор Г, се отскубнал от униформените и почнал да блъска и рита служебната кола на домакините от ЦСКА 1948. Последвали и смъртни закани към едно от длъжностните лица на клуба от Втора лига. Очевидци разкриха, че е имало нападателно държание и към още един човек от ЦСКА 1948. На полувремето почитателите на ЦСКА са си тръгнали, само че служителите на реда са записали номера на буса, с който са се возели. Подадена е и тъжба против лицето, отправило смъртните закани.

Иначе на терена в Требич всичко бе умерено. Двубоят приключи 1:1, а футболистите и треньорите на двата тима Ахмет Хикмет и Сашо Борисов се поздравиха след мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР