Пламен Томов сменя Мариан Божинов, заповедта е издадена вчера, 31

...
Пламен Томов сменя Мариан Божинов, заповедта е издадена вчера, 31
Коментари Харесай

Смениха и директора на полицията в Монтана

Пламен Томов сменя Мариан Божинов, заповедта е издадена през вчерашния ден, 31 август
Старши комисар Пламен Томов е новият шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. Той е назначен със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от 31 август. Томов приема поста от Мариан Божинов, оповестиха от дирекцията.

Томов е бил показан пред управлението на дирекцията от зам.-министър Кирил Ценкин.

Пламен Томов е роден през 1976 година в Лом. Завършил е висше обучение в Академията на Министерство на вътрешните работи в София със компетентност “Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред ”, има и магистърска степен по компетентност „ Право “ в Югозападния университет в Благоевград. В Министерство на вътрешните работи е назначен през 2001 година като шпионин в бранш „ Борба с проведената престъпност “ в полицейската дирекция в Монтана.

Заемал е още длъжностите шеф група, шеф бранш " Противодействие на престъпната престъпност " в полицейската дирекция в Монтана и шеф на Районно ръководство АЕЦ-Козлодуй към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца. В интервала 2019-2021 година Пламен Томов е шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, а в последните две години работил в оперативна работа на полицията в Монтана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР